Pizzéria Bella Napoli BT.      
         
      Társasház-kezelési Iroda  
         
 
             
 
 
 
 

Közös képviselet

1994 óta foglalkozunk társasházak közös képviseletével.

Teljes körű számviteli, jogi, műszaki, takarítói háttérrel rendelkezünk, de amennyiben a társasháznak régóta bevált, megbízható szakembere van, abban az esetben, a régi szakembert foglalkoztatjuk továbbra is. 

24 órás telefonos ügyelettel, a műszaki hibák 12-24 órán belül történő elhárításával.

Teljes számítógépes nyilvántartással, kimondottan a társasházak kezelésére kifejlesztett programokkal.

Természetesen a házak kezelését, a Számvizsgáló Bizottsági Tagokkal és a Tulajdonos társakkal való folyamatos kapcsolattartás mellett kezeljük a társasházakat, és az Önök maximális biztonsága érdekében, banki ellenjegyzéssel történnek, a kifizetések- a banki aláírók tudta nélkül nem lehet pénzt felvenni a ház számlájáról. Ugyancsak az Önök vagyoni biztonsága érdekében, a pénztár- forgalmat is minimálisra csökkentjük- a lehetőségekhez mérten, a kivitelezők kifizetése is közvetlenül a bankból történik.

A társasházak üzemelltetését egy állagfelmérést követően kezdjük csak meg, hogy Önök és Mi is tisztában legyünk azzal, hogy milyen meghibásodásokra kell számítani a ház üzemeltetése során, és a költségvetést is ennek megfelelően tudjuk elkészíteni, hogy senkit ne érjen váratlanul például egy teljes villamossági-, elektromos-, vízvezeték- vagy netán a gázvezetékek teljes felújítása, cseréje.

Az önkormányzati, fővárosi pályázatokon rendszeresen indítjuk sikerrel a társasházakat.